child-1864718_1920

BOUWEN AAN EEN RIJKE SCHOOLOMGEVING: WAT KOMT ER ALLEMAAL BIJ KIJKEN?

De Beweeg Wijs interventie wordt op steeds meer scholen in het land toegepast (zie o.a. www.beweegwijs.nl). Beweeg Wijs geeft samenwerkend met gemeenten, wijken, (brede) scholen, kinderopvang, roc’s, sportclubs en woningcorporatie inhoud aan integraal jeugd beweegbeleid dicht bij huis.

Een beweegteam en de evidence based speelmethode als leidraad  voor minimaal een uur bewegen per dag. Startend op kleurrijke schoolpleinen in een rijke schoolomgeving. Pleinarchitect Tjerk van de Lune (Project Wijs Utrecht) en Freddie te Walvaart (E4 Realisatie Hengelo) en Beweeg Wijs richten al geruime tijd samen nieuwe
schoolomgevingen in. Wat komt er allemaal bij kijken?

Een inspirerende workshop met voorbeelden en gerichte filmpjes van het gebruik van pleinen waar ons ‘onderwijs van de toekomst’ met veel mogelijkheden voor “Bewegend Leren” het fundament vormt voor de plannen.

Scroll naar top

DEELNEMEN

Het is vanaf nu mogelijk je aan te melden voor de workshops 2022. Wil je graag deelnemen aan de workshop BOUWEN AAN EEN RIJKE SCHOOLOMGEVING: WAT KOMT ER ALLEMAAL BIJ KIJKEN?? Vul dan hieronder jou keuze in en verbreed jouw kennis. Aanmelden kan tot en met de dag voor de workshop. Afmelden kan tot uiterlijk 24 uur voor de start van de workshop. Deelname aan een workshop is gratis wanneer je werkzaam bent in de gemeente Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Roermond, Peel & Maas, Venlo en Venray.