tartan-track-2678544_1920

NIEUWE STUDIEMAAND 2021

Als de Beweegbasis ondersteunen, faciliteren en inspireren wij professionals binnen en buiten het bewegingsonderwijsonderwijs op het gebied van sport en bewegen zoals gymonderwijs, bewegend leren, bewegen op het schoolplein, naschools sporten en een gezonde leefstijl.  Hierdoor kunnen professionals het jonge kind stimuleren om goed te leren bewegen en gezond te zijn. Samen met deze mensen, zetten wij ons in om kinderen een leven lang te laten bewegen.

Ook dit jaar bieden wij verschillende workshops digitaal aan in onze studiemaand. Waar jullie van ons een fysieke studiedag gewend zijn zullen wij het hopelijk voor het laatste jaar noodgedwongen digitaal gaan doen. Wij bieden 6 workshops aan die je allemaal moet zien. Meld je nu snel aan.

Zodra de workshops bekend zijn zullen wij deze met jullie delen.

Scroll naar top

DEELNEMEN

Het is vanaf nu mogelijk je aan te melden voor de workshops 2022. Wil je graag deelnemen aan de workshop NIEUWE STUDIEMAAND 2021? Vul dan hieronder jou keuze in en verbreed jouw kennis. Aanmelden kan tot en met de dag voor de workshop. Afmelden kan tot uiterlijk 24 uur voor de start van de workshop. Deelname aan een workshop is gratis wanneer je werkzaam bent in de gemeente Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Roermond, Peel & Maas, Venlo en Venray.