Wie zijn wij

onze missie

Het team van de Beweegbasis bestaat uit enthousiaste en gepassioneerde sportprofessionals uit de gemeenten Noord-Limburg en Roermond die het belangrijk vinden dat kinderen gezond en sportief opgroeien. Door het aanbieden van diverse workshops en het delen van kennis hopen wij te inspireren.

Tijdens de vorige edities was er één studiedag per schooljaar. Hier kon je deelnemen aan meerdere workshops. Vanaf schooljaar 2022-2023 vinden er gedurende het schooljaar meerdere workshops plaats op verschillende locaties verdeeld over de gemeenten in Noord-Limburg en Roermond. Hiermee proberen we deelname toegankelijker te maken en de mogelijkheid te bieden om alle workshops bij te wonen.

Bekijk onze jaarplanning om te zien aan welke workshops jij kunt deelnemen.

Heb je nog suggesties of wil je zelf graag een workshop volgen? Stuur dan een e-mail naar ons.

Meet the team

Patrick Morsink

Mijn naam is Patrick Morsink, werkzaam als medewerker gezonde leefstijl bij Stichting Vorkmeer (gemeente Peel en Maas). Vanuit deze rol verzorg ik gymlessen bij een aantal (basis)scholen in de gemeente, verder werk ik ook veel samen met o.a. kinderopvang en andere partners om allerlei vraagstukken die spelen binnen het thema gezonde leefstijl op te pakken.

Ankie Billekens

Ik ben Ankie Billekens en ik ben JOGG-regisseur bij de gemeente Venray. JOGG staat voor Gezonde Jeugd, Gezonde Toekomst. In mijn rol als JOGG-regisseur werk ik met o.a. de kinderopvang en basisscholen aan een gezondere omgeving, waarin kinderen en jongeren gezond kunnen opgroeien.

Lisanne Schreurs

Ik ben Lisanne Schreurs, 25 jaar oud en ik woon in Horst. Ik werk als vakleerkracht bewegingsonderwijs voor sportbureau Negen. Via Negen word ik ingezet om gymlessen te geven op verschillende scholen in de gemeentes Gennep, Bergen en Cuijk. Naast gymlessen verzorg ik ook naschoolse beweegprogramma’s en mrt-lessen. Sinds vorig jaar april maak ik onderdeel uit van de Beweegbasis. Ik vind het belangrijk om op deze manier leerkrachten en andere mensen die verwant zijn aan het onderwijs te inspireren op het gebied van sport en beweging. Via de beweegbasis willen wij graag mensen helpen om meer informatie en kennis op te doen.

Nadine Gruiters

Ik ben Nadine Gruiters en ik werk sinds augustus 2017 voor Sportservice Roermond. Ik werk als vakleerkracht en buurtsportcoach.In mijn rol als buurtsportcoach werk ik aan verschillende sport- en gezondheidsprojecten en zet ik mij in voor mensen met een beperking.

Tijn Wabeke

Mijn naam is Tijn Wabeke en ik ben sportconsulent bij Venlo.fit (gemeente Venlo). Ik ondersteun de basisscholen op allerlei vraagstukken over sport, bewegen en een gezonde leefstijl. Samen met het team van de Beweegbasis hoop ik veel inspiratie te geven die de volgende dag in de praktijk toegepast kan worden!

DEELNEMEN

Het is vanaf nu mogelijk je aan te melden voor de workshops 2022. Wil je graag deelnemen aan de workshop Wie zijn wij? Vul dan hieronder jou keuze in en verbreed jouw kennis. Aanmelden kan tot en met de dag voor de workshop. Afmelden kan tot uiterlijk 24 uur voor de start van de workshop. Deelname aan een workshop is gratis wanneer je werkzaam bent in de gemeente Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Roermond, Peel & Maas, Venlo en Venray.
Persoonlijke gegevens
Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Organisatie *
Functie *
Workshop datum *
Regio *
Scroll naar boven